![]() |
|
|||||||
Half Life ve AG MakaleleriOyunla ilgili tüm makaleleri buradan bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Banned
![]() |
Takım oyununu seviyormusunuz ? New game de yaratık haklamaktan hoşlanıyor musunuz ? O zaman bu oyun tam size göre..
Nedir bu hocam ? New gameden yaratık hakladık,seven cooptan takım oyununu tattık. Decay'ın yapımcıları bunu birleştirerek bize harika bir oyun sundu Oyunda 2 karakteri yönetiyoruz. Dr. Gina Cross ve Dr. Colette. LAN gameden oynayabiliyorsunuz fakat oyunun yapılmış bir serveri yok.Nasıl yani hikayesi nedir bu oyunun ?? Half-Life ile aynı gibi. Yine aynı şeye dayanıyor,%110 luk enerji kullanımı ve patlamalar. Yani sıkıcı bişey,normal half-life oynayayım ben. DURUUN.. Belki bu ilginizi çekecektir ama oyunda yeni player modelleri,yeni yaratık şekilleri ve tabiki de Decay'a özgü silah modelleri bulunuyor. Sırf modellere bakmak için bile indirilir. Başka bişey ? Düşünelim bakalım.. Heh ! Buldum. Oyunda hak ederseniz vorgaunt (elektrik atan yeşil şeyler)den olabiliyorsunuz. Nasıl ya ? Dy_accident_1 den başlayarak bütün bölümlerden profösörleri vurmadan,ölmeden tüm bölümleri bitireceksiniz. dy_alien açılıyor. Direk geçemiyoruz ne yazıkki. LOCKED yazıp bizi menüye atıyor. Peki boyutu nedir ? Kahretsin ki internetim kotalı :S Sadece 36 mb. 10 dakkaya iner canım ! Takmayın kotayı Doluysa bidahaki aya artık ![]() TAMAM ! Her şey güzel de resim yokmu resim oyundan he ? Resim ? Olmazmı.. ![]() Yaratıklar ? WoooooW ![]() Soldiers are everywhere ! ![]() Off.. Acayip harika.. İndirecem hani link hani link.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rar şifresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not: Arkadaşlar rapid bu aralar kıllık yapmaya başladı her dosyayı siliyor çabuk indirin bence : ) Konu 3nf3x10N tarafından (06-12-2009 Saat 02:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
![]()
|
kardesim paylaşımın için teşekkürler şuan indiriyorum inşallah güzeldir
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() |
Pişman olmassın kardeşim inan bana
Bu arada lan gameden kurunca yanında tomar bi herif olacak o bottur haraket etmez kendin g ye basıp onu haraket ettiriceksin Hamachiden ağ kurarak oynayabiliriz seninle istersen
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
![]()
|
tmm kardesim msn ver hamacıden oynayak ben beceremedım zaten görevini 4 te kaldım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
![]()
|
saol enfeksıon
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
![]()
![]() |
gercektende guzel bır oyuna benzıyor ındırecegım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzell bakalım teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() |
Bişey değil beyler
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
![]()
![]() |
kardes lınk error verdıde bnm msn ye gonder womanizer_838@hotmail.com simdiden emegıne sahlık kardesım
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|