![]() |
|
|||||||
Counter Strike 1.5Cs 1.5 Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HLSW nedir?
Hlsw oyun ve sunucu yönetme programıdır. Kullanımı oldukça kolay, programa sadece rcon şifrenizle girebilirsiniz.. HLSW ile neler yapabiliriz?
Sistem Gereksinimleri;
Arkadaşlar, şimdi programın üst kısmından View sekmesine tıkladığımızda karşımıza gelen "Rcon Section" seçeneğine tıklıyoruz ve altta rcon kısmı açılıyor..Aşağıda resimle gösterilmiştir.. ![]() Şimdide "Rcon section" kısmında "Rcon Password" yazan yere rcon şifremizi girip, "Test" butonuna tıklıyoruz. Eğer şifrenizi doğru girdiyseniz "OK" yazacaktır. Eğer şifrenizi yanlış girerseniz "Bad Rcon" yazacaktır. Şifrenizi 3 kereden fazla yanlş yazarsanız otomatik olarak ip niz banlanacaktır. Onun için şifre yazarken dikkatli olmamız gerekmektedir... Daha sonra "Get Log(internet)" ve "Get Log(LAN)" bu 2 butona tıkladığımızda aşağıdaki görüntünün geldiğini göreceksiniz. Evet, şimdi oyuncularla konuşmak için ne yapmalıyız onu göstereceğim. "Get Log(internet)" ve Get Log(LAN)" butonlarına tıkladıktan sonra "Rcon Section" bölümünün en altından "Chat" kısmına giriyoruz ve hangi tip yazı göndeceğimize karar veriyoruz. Sol taraftan; amx_chat amx_say amx_psay say hangisini göndereceksek seçiyoruz ve sağ taraftan yazımızı yazıyoruz. Aşağıda resim ile gösterilmiştir. ![]() Evet şimdi ise nasıl map değiştireceğimizi öğreneceğiz. "Rcon Section" kısmının en altından "Change Level" sekmesine tıkladığımızda karşımıza Update ve Change Level butonları çıkacaktır. "Update" butonuna tıkladığımızda serverinizde yüklü olan maplari gosterecektir. Değiştirmek istediğiniz mapin üstüne 2 kere veya sol taraftaki "Change Level" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Resim ile aşağıda gösterilmiştir.. ![]() Evet şimdide oyunculara nasıl kick veya ban atmayı öğreneceğiz. Kick veya ban atmak için "Rcon Section" kısmına gerek duymuyoruz. Sadece oyuncuların bulunduğu kısım bize yeterli olacaktır. Kicklemek veya banlamak istediğiniz oyuncunun üzerine gelip, Kick veya Ban IP seçeneklerıne tıklamalısınız. Aşağıda resimle gösterilmiştir; ![]() Umarım beğenmişsinizdir. Sunucu yönetmeyi özetiyle anlattım siz araştırarak daha çok şey öğrenebilirsiniz ama bu verdiğim bilgiler size yeterli olacaktır. Bir teşekkürü çok görmeyin
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
![]()
![]() |
Yaklaşık 7-8 senedir kullanıyorum ve çok memnunum sorunları vardı bi ara; oyuna girip çıktıktan sonra masaüstü çözünürlüğü değişiyordu. Ama son sürümünde hataları tamamen en aza indirilmiş ve kullanımı gayet kolaylaşmış. Herkese öneririm.
|
|
|
#3 | |
|
Administrator
Alıntı:
Sunucu sahibi olanlara da birebir zaten.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
![]()
![]() |
teşekkürler admin güzelmiş
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
![]()
![]() |
Ya admin Ne sorCam Bnde 20 tane dedicated server var yenı aldım kurdum
ama dıger ıp lere nasıl teker teker kuracagım bılmıorm yardım edersenız 2 gundur bunu arıyorum baktım cok bılgılısınız Sıze bı danısıyım dedım Yardım edersenız cok mutlu olurum msn : tNa.07@w.cn eklemıstım sızı
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Administrator
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Kardeş
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
![]()
![]() |
yaa erencan cs 1.6 indirme sayfasını koyarmısın bende yok ama istiyorum erencan bu siteye koy
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
![]()
![]() |
|