Csdeyiz.Biz - Csdeyiz.Com - Csdeyiz.Net - Cs 1.5, Cs 1.6, HL, AG Sunucuları, Serverları, Counter-Strike Forum

Geri git   Csdeyiz.Biz - Csdeyiz.Com - Csdeyiz.Net - Cs 1.5, Cs 1.6, HL, AG Sunucuları, Serverları, Counter-Strike Forum > Csdeyiz.Biz Counter-Strike Genel > Counter Strike 1.5

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

Counter Strike 1.5

Cs 1.5 Hakkında Herşey

Bookmark and Share Seçenekler Stil

Alt 07-27-2009, 03:06 PM   #1
admin
Administrator

admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Csdeyiz.Biz - Ucuz Fiyat, Kaliteli Hizmet

admin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond repute
Standart HLSW Kullanımı [Resimli + Kendi Anlatımım]

HLSW nedir?

Hlsw oyun ve sunucu yönetme programıdır. Kullanımı oldukça kolay, programa sadece rcon şifrenizle girebilirsiniz..

HLSW ile neler yapabiliriz?
  • Map değiştirebilirsiniz,
  • Oyunculara kick ve ban atabilirsiniz,
  • Oyuncularla konuşabilirsiniz.
  • Server'a komut gönderebilirsiniz. (mp,sv vs..)
  • Ban listesini görebilir, düzenleyebilirsiniz.
  • Metamod eklentilerini görebilir düzenleyebilirsiniz.
HLSW her bilgisayarda çalışır mı?

Sistem Gereksinimleri;

• Windows 2000 with Service Pack 2, Windows XP Professional or Home Edition
  • Minimum 5 MB boş harddisk alanı.
  • Internet bağlantisi.
  • Minumum 14 ng ram.
  • Microsoft Internet Explorer 6 yada daha yükseği.
Evet şimdi HLSW kullanımına resimlerle bir göz atalım;

Arkadaşlar, şimdi programın üst kısmından View sekmesine tıkladığımızda karşımıza gelen "Rcon Section" seçeneğine tıklıyoruz ve altta rcon kısmı açılıyor..Aşağıda resimle gösterilmiştir..

Şimdide "Rcon section" kısmında "Rcon Password" yazan yere rcon şifremizi girip, "Test" butonuna tıklıyoruz. Eğer şifrenizi doğru girdiyseniz "OK" yazacaktır. Eğer şifrenizi yanlış girerseniz "Bad Rcon" yazacaktır. Şifrenizi 3 kereden fazla yanlş yazarsanız otomatik olarak ip niz banlanacaktır. Onun için şifre yazarken dikkatli olmamız gerekmektedir... Daha sonra "Get Log(internet)" ve "Get Log(LAN)" bu 2 butona tıkladığımızda aşağıdaki görüntünün geldiğini göreceksiniz.

Evet, şimdi oyuncularla konuşmak için ne yapmalıyız onu göstereceğim. "Get Log(internet)" ve Get Log(LAN)" butonlarına tıkladıktan sonra "Rcon Section" bölümünün en altından "Chat" kısmına giriyoruz ve hangi tip yazı göndeceğimize karar veriyoruz. Sol taraftan;

amx_chat
amx_say
amx_psay
say

hangisini göndereceksek seçiyoruz ve sağ taraftan yazımızı yazıyoruz. Aşağıda resim ile gösterilmiştir.

Evet şimdi ise nasıl map değiştireceğimizi öğreneceğiz. "Rcon Section" kısmının en altından "Change Level" sekmesine tıkladığımızda karşımıza Update ve Change Level butonları çıkacaktır. "Update" butonuna tıkladığımızda serverinizde yüklü olan maplari gosterecektir. Değiştirmek istediğiniz mapin üstüne 2 kere veya sol taraftaki "Change Level" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Resim ile aşağıda gösterilmiştir..

Evet şimdide oyunculara nasıl kick veya ban atmayı öğreneceğiz. Kick veya ban atmak için "Rcon Section" kısmına gerek duymuyoruz. Sadece oyuncuların bulunduğu kısım bize yeterli olacaktır. Kicklemek veya banlamak istediğiniz oyuncunun üzerine gelip, Kick veya Ban IP seçeneklerıne tıklamalısınız. Aşağıda resimle gösterilmiştir;

Umarım beğenmişsinizdir. Sunucu yönetmeyi özetiyle anlattım siz araştırarak daha çok şey öğrenebilirsiniz ama bu verdiğim bilgiler size yeterli olacaktır. Bir teşekkürü çok görmeyin
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-27-2009, 09:24 PM   #2
Br0ke
Üye

Br0ke is on a distinguished road

Yaklaşık 7-8 senedir kullanıyorum ve çok memnunum sorunları vardı bi ara; oyuna girip çıktıktan sonra masaüstü çözünürlüğü değişiyordu. Ama son sürümünde hataları tamamen en aza indirilmiş ve kullanımı gayet kolaylaşmış. Herkese öneririm.

Alt 07-27-2009, 11:39 PM   #3
admin
Administrator

admin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond reputeadmin has a reputation beyond repute

Alıntı:
Br0ke´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık 7-8 senedir kullanıyorum ve çok memnunum sorunları vardı bi ara; oyuna girip çıktıktan sonra masaüstü çözünürlüğü değişiyordu. Ama son sürümünde hataları tamamen en aza indirilmiş ve kullanımı gayet kolaylaşmış. Herkese öneririm.
Aynen bende öyle murat abi hlsw olmadan oyunun zevki çıkmıyo kim var kim yok görebiliyoruz Sunucu sahibi olanlara da birebir zaten.

Alt 08-07-2009, 02:27 PM   #4
ALbaY[5*]
Üye

ALbaY[5*] is on a distinguished road

teşekkürler admin güzelmiş
ALbaY[5*] isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-07-2009, 04:29 PM   #5
admin
Administrator

Alıntı:
ALbaY[5*]´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler admin güzelmiş
Ben tşk ederim sen sağol.

Alt 11-07-2009, 10:48 AM   #6
modem111
Üye

modem111 is on a distinguished road

Ya admin Ne sorCam Bnde 20 tane dedicated server var yenı aldım kurdum
ama dıger ıp lere nasıl teker teker kuracagım bılmıorm yardım edersenız 2 gundur bunu arıyorum baktım cok bılgılısınız Sıze bı danısıyım dedım Yardım edersenız cok mutlu olurum

msn : tNa.07@w.cn eklemıstım sızı
modem111 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-07-2009, 11:26 AM   #7
admin
Administrator

Alıntı:
modem111´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya admin Ne sorCam Bnde 20 tane dedicated server var yenı aldım kurdum
ama dıger ıp lere nasıl teker teker kuracagım bılmıorm yardım edersenız 2 gundur bunu arıyorum baktım cok bılgılısınız Sıze bı danısıyım dedım Yardım edersenız cok mutlu olurum

msn : tNa.07@w.cn eklemıstım sızı
malsef bu konularda yardımcı olamayız

Alt 07-22-2010, 12:39 PM   #8
ero158
Super Moderator

ero158 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ero158 has much to be proud ofero158 has much to be proud ofero158 has much to be proud ofero158 has much to be proud ofero158 has much to be proud ofero158 has much to be proud ofero158 has much to be proud ofero158 has much to be proud ofero158 has much to be proud of

Teşekkürler Kardeş

ero158 CFG Coder...

Üstteki resimlerden yapmak isteyenler için;

Kod:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ero158 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-26-2010, 09:55 PM   #9
klasmert
Üye

klasmert is on a distinguished road

yaa erencan cs 1.6 indirme sayfasını koyarmısın bende yok ama istiyorum erencan bu siteye koy
klasmert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-26-2010, 10:39 PM   #10
klasmert
Üye

klasmert is on a distinguished road
Standart iyi

Alıntı:
ero158´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler Kardeş
güzel paylaşım ero158
klasmert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla