![]() |
|
|||||||
Adrenaline Gamer Sunucu İşlemleriSunucu işlemleri ile ilgili sorunlarınız için bu bölüme buyrun.. |
![]() |
|
|
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar, AG sunucularımızda oynamak için yapmanız gerekenleri bu makalede anlatacağım.
Adım 1 -> Ana sayfaya giriyoruz..Öncelikle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine giriyorsunuz. Ana menüden aşağıda resimde kırmızı çizgi ile gösterdiğim butona tıklıyorsunuz; ![]() Adım 2 --> Kayıt formunu dolduyoruz. Daha sonra sunucu kayıt formunu aşağıda resimde gösterdiğim gibi doldurup "Gönder" butonuna tıklıyoruz. ![]() Adım 3 --> Onaylanmasını bekliyoruz. Evet kayıt formunu doldurduktan sonra onaylanmasını bekliyorsunuz. Onaylanıp onaylanmadığını anlamak için sunucuya girmeye çalışmalısınız veya ;
Adım 4 --> Eee onaylandı ama ben yapamıyorsam ? Yukarıdaki msn adreslerine sordunuz ve onaylandığını mı söylüyor? O zaman aşağıdaki resme bakınız; ![]() CFG'nize ekleyeceğiniz kodlar; name "Csdeyiz.Biz" setinfo _pw "sifrem" Bunlarda kolaylık olsun diye; bind "f10" "exec cfgismi.cfg" bind "f11" "connect ag.csdeyiz.biz" Csdeyiz.biz - Csdeyiz.Net Kaliteyi Tercih Et.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]()
![]() |
Teşekkürler Caner Anlatım İçin Süper Olmuş
|
|