![]() |
|
|||||||
sXe bug /error/ hataları ve çözümleriTüm sXe sorunlarını burada sorabilirsiniz |
![]() |
|
|
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cs serverlerimize da sXe Injected kurulduktan sonra sXe'de sorun yaşayan arkadaşlar için ufak bir araştırma yaptım...
"Intercepting Hatası sXe Injected kapatılacak" hatasını alanlar; bilgisayarınıza windows xp service pack 2 yükleyin ve hl.exe dosyasını değiştirin... windows xp service pack 2 microsoft'un resmi sitesinden indirebilirsiniz. hl.exe dosyasını aşağıda ki linkten indirebelirsiniz. CS 1.5 İÇİN HL.EXE DOSYASI : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cs 1.6 İÇİN HL.EXE DOSYASI : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rar şifreleri : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirdiğiniz hl.exe dosyasını Counter-Strike nin kurulu olduğu klasöre atınız. CS 1.5'DE GENELDE : C:/SİERRA (bendeki) CS 1.6'DA GENELDE : C:/Program Files/Counter-Strike 1.6 Dosyanın aynısı mevcut, değiştirmek ister misiniz? diyecek. Evet diyoruz... Bu kadar. İşe yarayacaktır. Bir arkadaşta dün denedik oldu... Umarım sizde de işe yarar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
![]()
![]() |
Çok sağol benim başım dertteydi...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
GüzeL PayLaşım TeşekkürLer
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
![]()
![]() |
Valla, ben bu sorunu nasıl düzelltim. ki şöyle düzelttim
benım Sierra HALF-Life'nin içindeki hl.exe yi kopyalayıp rarladım ve oburkıyle değısıyorum sorun kalkıyor .. ben böyle cozdum hep hata verıyor hep oyle duzeltıyorum ama canerin söylediği daha mantıklı
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
![]()
![]() |
kardes bende hata verıyo
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
![]()
![]() |
Kardes Dedigin Gibi Yaptm gine Ayni S:SS Msnm Akrep_Hasan_1992@hotmail.com ulasirsan simdiden tsklr
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
Alıntı: